ВДЪХНОВЕНИЕ

Дизайнерски тенденции

Вдъхновени от модата , архитектурата , природата, и изкуството ние създаваме дизайнерските тенденции. Ние се стремим да насочим клиентите в естетика , която виждаме и чувстваме. В резултат на това нашите прозорци, обхващащи различни колекции са иновативни и вечни.

Технологични тенденции

Нашият начин на живот се променя с помощта на технологиите , следователно ние трябва да изискваме повече от него. Ние искаме да променим нашата жизнена среда за нашата нужда от удобство и комфорт към най – доброто . Това поставя много предизвикателства пред нас , затова много внимателно наблюдаваме развитието на пазара, за да можем да отговорим на нуждите на пазара , за да можем да отговорим на все по- нарастващите изисквания на крайните потребители.

Катина концепция

Влезте в света на KATINA. KATINA са високо мотивирани и със своята старателна работа и обширни специализирани познания допринасят до голяма степен за нейния успех.

Има смисъл да се прилагат и налагат ключовите стандарти в слънцезащитните продукти и прозорци, затова логото беше проектирано , така че да покаже възхода и визуалната идентичност на продуктите с марка KATINA.