Щори

Компания Катина Ви предлага повече от 20 различни модела първокласни щори, подходящи за дома, офиса, обществени сгради, ресторанти, хотели, заведения и дори и открити пространства. Ние имаме разнообразни и ефектни решения за всяко помещение и предлагаме индивидуален дизайн, разнообразие от размери, безкрайни цветови вариации. При нас може да поръчате различни опции за автоматизация, които Ви носят комфорта, който търсите.

Всички наши предложения са плод на усилията ни да Ви предложим уединение, лично пространство, но и елегантни и естетични щори, които да се превърнат в завършващ щрих на дизайнерските Ви решения и интериорни предпочитания.

Нашите щори са изработени от първокласни и изпитани материали, които са тествани за дълготрайност и издръжливост на UV лъчи. Цветовете не избледняват с времето, механизмите са изключително здрави и при правилна експлоатация няма да Ви се наложи да ги сменяте.

Щори за всеки вкус

Разгледайте изключителните ни предложения за щори за зимни градини, външни ламелни щори, щори в стъклопакет и външни ролетни щори. При нас ще откриете огромно разнообразие от модели вътрешни щори – хоризонтални алуминиеви, вертикални, дървени хоризонтални, роло щори ден и нощ, римски щори, японска стена, плисе щори, композиционни, австрийски и антични щори.

За най-екстравагантните и смелите от Вас предлагаме фото щори с панорамни гледки, изображения, подходящи за детски стаи и други. Нашите дизайнери могат да Ви зарадват и с фото-печат върху разнообразие от ролетни щори във всякакви размери. Вие избирате изображението, което желаете, а ние ще изработим щорите с иновативен дигитален печат с изключителна резолюция. Допълнително преимущество на модела е неговата антистатичност – щорите не задържат прах и се чистят много лесно.

Завършете с финес и елегантност интериора на всяко помещение с предложенията на „Катина“ – богато портфолио от модели, цветове, конфигурации и автоматизация. Нашите продукти носят уют, красота, истинско уединение и Ви позволяват да се оттеглите от шумния външен свят, за да се отдадете на заслужена и дълго чакана почивка.