Плисе щорите  могат да бъдат наречени шедьоври сред всички видове системи за слънцезащита !

Доста често пренебрегвани и  слабо  предлагани, тези  щори в действителност заслужават повече внимание. Определено си струва  да преоткрием в тях продукта събрал в себе повече преимущества ,отколкото недостатъци в сравнение с други сходни.  Ето и  някои от  качествата които  имат този вид щори  :

– многофункционални, естетични, имат най-богатия и най-разнообразен набор от възможни конфигурации и видове закрепване

– материите  са изключително разнообразни , както като десени ,така и като функция – антистатични , антибактериални , негорими  ,влагозащитени,матирани ,гланцови. Качества които малко други щори притежават. Специално разработените  промазки дават възможност за избор от леко затъмнение и филтриране на светлината до 80% затъмнение .Съществуват материи и с  антирефлексно покритие , което отблъсква до 70% от преките слънчеви лъчи.


– това са единствените щори, които могат да се мият и перат , което е особено важно за кухнята и за балкона!

– възможно е да се затворят отдолу нагоре, което  е особено удобно за кухнята, басейна, първия етаж и балкона. Представете си колко е удобно, когато виждате всичко извън прозореца, но вас не !
– с плисета можете да затворите нестандартните прозорци – полукръг, трапецовиден,  триъгълник , арка


– Плисе щорите  могат да се монтират на капандури или мансарди.
– Плисираните щори затварят минималния просвет на стъклото, тъй като плата  се сгъва в акордеон и не изисква монтиране на касета.
– те могат да бъдат направени едновременно от два вида плат  (например светли и непрозрачни). Това ви позволява да изберете степента на защита от слънцето  (Day-Night).


Основното предимство е, че те могат да бъдат монтирани на всякакви прозорци; пластмаса, дърво или алуминий.
Друго  предимство на плисето  е разнообразието от начини за закрепване и управление на щорите: верига, дръжка, въже, електрическо управление.

СВЪРЖЕТЕ СЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ