Перголи

Компания Катина предлага многообразие от висококачествени естетични перголи. Перголите са модерен и елегантен вариант за покриване на жилищни, търговски площи, градини, дворове, открити заведения, ресторанти и хотелски площи, а също и пространства около открити басейни. Тяхната доказана устойчивост, надеждност и дълготрайност са част от отличните им характеристики, а изящната им конструкция и възможност за съчетаване с разнообразни екстериорни решения ги прави предпочитани. Те имат дълъг живот, независимо колко сурови са климатичните условия и не изискват специална поддръжка.

Ние Ви предлагаме десет модела перголи – Level, Spinner, Opal, Ruby, Pearl, Garnet, Peridot, Sapphire, Emerald, Diamond. Това са висококачествени различни варианти конструкции, сред които може да избирате в зависимост от предпочитанията Ви, предназначението и спецификите на пространството и желанията Ви. Алуминиевите конструкции изискват минимален наклон между 6 и 7 градуса. Покривната част е изработена от специален ПВЦ текстил, който е негорим. Специфичният материал има много добри топлоизолационни свойства и предпазва от дъжд, сняг, UV лъчи и създава идеално пространство за почивка.

Перголи с разнообразие от екстри

Допълнително удобство, заради което перголите са високо ценени, е възможността за контрол с дистанционно управление или опция за бутон за движението на електромотора, благодарение на който перголата се свива или разпъва. С него перголите се превръщат не само в красив детайл, но и много функционално решение за допълнителен комфорт на открити пространства. Представете си уюта, който ще донесе тази конструкция във Вашето пространство, ако допълните красотата ѝ с катерливи или други подходящи растения. Перголите променят облика на пространството, разширяват го визуално, носят неповторима задушевност и усещане за сигурност.

А за да придадете допълнителен уют във Вашата градина или заведение, предлагаме възможност за монтаж на подходящо регулируемо осветление, което ще направи почивката Ви под перголата още по-приятна. Ние ще Ви консултираме за всички специфики и възможности на нашите перголи.

Перголи – Модели

  Ruby

  Opal

 Pearl

   Peridot

   Garnet

  Sapphire

  Diamond

  Emerald