НОВО!

Щори ФОТО РУЛО!

Фирма КАТИНА  извършва фото-печат върху руло щори от всякакъв размер и във всяка конфигурация. Фото руло щорите са изработени чрез високо-технологичен дигитален  печат с висока резолюция ,  благодарение на което те не задържат прах – антистатични са и се поддържат много лесно чрез сухо почистване.

Изборът на идеи е  голям – по ваше желание може да се възпроизведе картина с всякаква сложност и всеки размер на прозореца . В зависимост от местоположението, размера на щорите и вида им ще зависи тяхното визуално възприемане и съвместимост с интериора. Затова ще ви изброим списък с препоръки и съвети.

  • Препоръчваме ви да не използвате прекалено ярки и „електрикови“ цветове, ако целият дизайн на вашата стая е в пастелни, меки цветове.
  • Опитайте се да изберете щори  в една и съща цветова схема с вашия интериор, но използвайте цветове в тонове по-светли или по-тъмни. Можете да ги съчетаете с цветовете  на  мебелите.
  • Ако използвате 3D изображение като изображение за печат на снимки, не забравяйте, че 3D визуализацията има способността да намалява оптично интериора .

Галерия