АВТОМАТИЗАЦИЯТА – БЪДЕЩЕТО НА СЪВРЕМЕННИЯ ДОМ

Концепцията за интелигентен дом е напълно въплътена в модерното жилище. Тя е внедрена в различни системи за контрол и наблюдение, включително система за управление на завесите и автоматичните щори.

КАТИНА предлага автоматизирани решения за управление на щори , сенници , завеси, които напълно отговарят на нуждите на конкретен обект във всяко отношение:  Моторизираните  щори могат да се инсталират върху всякакви прозорци:
роло щори, венециански или римски щори и пердета. Само с едно натискане на бутона, можете да отваряте или затваряте Вашите моторизирани щори. Моторите са идеално решение  за големи прозорци, които са нависоко или на труднодостъпни места!

В допълнение към удобството, което дава този тип контрол, възможността да се добавя допълнителна функционалност, като например отваряне или затваряне при определени външни условия / залез, изгрев, ниво на осветеност и др. / допринася за подобряване на домашният уют и комфорт.  Независимо от типа и модела на използваните мотори ще намерим най-доброто и оптимално решение за Вас. Ще ви помогнем и в избора на моторизация, ако не сте вече избрали!

 

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ