Предлагаме Ви една невероятна колекция от дървени хоризонтални щори луксозно изпълнение  с ширина  на ламелите 25 мм или 50 мм и избор сред меки, пастелни нюанси на естественото дърво. Богатата гама от естествени цветове  позволява да избирате дървени щори за почти всеки интериор.

За производство се използват леки и трайни видове дървесина. Например, канадска липа (basswood) или бамбук (бамбук). Разнообразие от цветове се постига чрез прилагане на нюанс лак, благодарение , на който  обработената дървесина става значително по-устойчива на неблагоприятна среда, а лакът е труден за надраскване.

Топлият, естествен вид на дървото, комбиниран с добре обмисления дизайн на щорите, които регулират нивото на светлината, която влиза в помещението чрез промяна на ъгъла на въртене на ламелите, правят дървените  венециански щори  изключителен продукт. Благодарение на своите декоративни качества и висока функционалност, дървените щори  са идеалният начин за декориране на прозорците, придавайки индивидуалност на вашите стаи. Това е точно това, което се изисква за офиси, приемни, конферентни зали и ресторанти.